"Tuttestetica" eshte qendra estetike me e persosur ne Tirane.

 

Ajo e ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 1999 me bashkepunim me "Tuttestetica" me qender ne Bologna lider ne fushen e dermo - kozmetikes. 

 

Tuttestetica eshte nje nga te parat qendra te kryeqytetit, e cila duke bashkepunuar me specialiste vendas dhe te huaj, ofron nje sherbim te plote persa i perket estetikes dhe bukurise se trupit.

Qendra jone estetike eshte nje qender e kompletuar dhe forca e saj qendron ne nje pervoje te gjate e te pasurit ne cilesi, risi dhe profesionalizem.

 

Tek ne permiresoni aspektin fizik dhe shendetesor.   

www.tuttestetica.al

 

Email: info@tuttestetica.al

Phone: +355 422 43 691

FAX: +355 422 37 756

Mobile: +355 67 20 80 527

Adresa: Rruga "Nikolla Tupe" Nr 27 (Ish Blloku) Tirana.Albania 

Produced by: www.unix.al

                    +355 69 61 19 848 - Tirana.Albania